Caner Erkin Kimdir? Caner Erkin Biyografisi

Fenerbahçe’nin A milli futbolcusu Caner Erkin Kimdir? Caner’in hayatı, kaç yaşında, nereli, biyografisi hakkında bilgileri sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ayrıca Caner Erkin resimlerine oniki.netyazımızın devamından ulaşabilirsiniz.
4 Ekim 1988′de Balikesir’de doğan Caner, Fenerbahçe’nin ve A milli futbol takımının oyuncusudur. 181 cm boyunda olan Erkin, 76 kg. ağırlığındadır. İlköğrenimini Edremit Cumhuriyet ilkokulunda tamamlayan Erkin, Orta öğrenimini ise Edremit Mehmet Akif Ersoy okulunda tamamladı. Caner Erkin futbolculuk kariyerine Edremitspor Özcan Kolejispor’da başladı. İlk transferini amatör olduğu 2002 yılında Vestel Manisaspor geçerek gerçekleştirdi. Sene 2004′ü gösterdiğinde profesyonel sözleşmeye imza atan ünlü futbolcu, ilk sınavını aynı yıl Karşıyaka karşısında verdi.
2005-2006 sezonunda Vestel Masinaspor ile Türkcell Süper Lig’e yükselmesi ile birlikte Caner Erkin‘nin ismi duyulmaya başlandı. Caner’in Süper Lig’deki ilk karşılaşması Denizlispor maçı oldu. Dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Erkin, yurtiçi ve yurtdışından bir çok transfer teklifi aldı. 2006-2007 sezonunda 4 Milyon $’a Rusya’nın ünlü ekiplerinden CSKA Moskova’ya transfer oldu. 2009 yılında bir yıllığına Galatasaray’a kiralanan Caner Erkin, 2010 yılında 4 seneliğk kontratla Fenerbahçe futbol kulübüne transfer oldu.
Caner Erkin Resimleri

fenerbahçe caner nereli


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaptın mı? bakayım sen ...

Bu yazıyı okudunuz mu